ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEEuroLeague: Ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής με Χάποελ Τελ Αβίβ-Βίρτους Μπολόνια

EuroLeague: Ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής με Χάποελ Τελ Αβίβ-Βίρτους Μπολόνια

Η Χάποελ Τελ Αβίβ υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια στην Σόφια απόψε στο πρώτο ματς της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η έβδομη αγωνιστική της EuroLeague αρχίζει… πρόωρα απόψε με την αναμέτρηση της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Βίρτους Μπολόνια στην Σόφια (19:00). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο 4-2 και θέλουν να συνεχίσουν στο καλό μομέντουμ που έχουν.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προέρχεται από μια ιδανική διπλή αγωνιστική με νίκες επί Μπεσίκτας και Παναθηναϊκού. Aμφίβολος για τους τυπικά γηπεδούχους είναι ο Καντίν Κάρινγκτον, ενώ εκτός μάχης παραμένει ο Τάιλερ Ένις.

Για την ομάδα-έκπληξη του Άλεξ Μουμπρού, που μετρά τέσσερις σερί νίκες, στόχος είναι να συνεχίσει την απρόσμενα καλή της πορεία έχοντας την επιστροφή του Τομάζο Μπαλντάσο.

Αναλυτικά η έβδομη αγωνιστική:

Τετάρτη 21/10
Χάποελ Τελ Αβίβ – Βίρτους Μπολόνια (19:00)

Πέμπτη 22/10
Αναντολού Εφές – Μπεσίκτας (20:30)
Μπάγερν – Ντουμπάι BC (21:00)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης (21:05)
Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (21:15)
Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα (21:30)
Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας (21:45)

Παρασκευή 23/10
Ζάλγκιρις – Βιλερμπάν (20:00)
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (21:15)
Παρί – Βαλένθια (21:45)

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ