aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΕπίσημο: Ο Σάρας ανέλαβε την Μπαρτσελόνα!

Επίσημο: Ο Σάρας ανέλαβε την Μπαρτσελόνα!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο νέος τεχνικός της Μπαρσελόνα. Η καταλανική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον ταλαντούχο τεχνικό με τριετές συμβόλαιο, προς επιβεβαίωση τόσο του post του Μάριο Χεζόνια όσο και των λιθουανικών ΜΜΕ που ανέφεραν ότι υπήρχε συμφωνία των δύο πλευρών. Την συμφωνία του Λιθουανού τεχνικού με τη Μπαρσελόνα ανακοίνωσε σχεδόν την ίδια στιγμή και η Ζάλγκιρις με δική της ανακοίνωση.

Ο Γιασικεβίτσιους αφήνει έτσι την Ζάλγκιρις έπειτα από τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, στα οποία επανέφερε ξανά στο προσκήνιο την λιθουανική ομάδα, αντικαθιστώντας τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της «Μπάρσα» μετά την απώλεια του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ο Γιασικεβίτσιους είναι από τα αγαπημένα παιδιά των Καταλανών, αφού υπήρξε παίκτης της ομάδας από το 2000 έως και το 2003 και την σεζόν 2012/13, κατακτώντας με την φανέλα της ομάδας μία EuroLeague (2003), δύο πρωταθλήματος Ισπανίας (2001 και 2003) και τρία κύπελλα Ισπανίας (2001, 2003, 2013).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ