aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΕπέστρεψε… δαιμονισμένος ο Ολυμπιακός και «πάτησε» τη Ζαλγκίρις

Επέστρεψε… δαιμονισμένος ο Ολυμπιακός και «πάτησε» τη Ζαλγκίρις

Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ακόμη στη… Βαρκελώνη, αλλά στο δεύτερο ανέβασε τον ρυθμό του και επικράτησε 83-68 της Ζαλγκίρις, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα στο 3-1.

Πνευματικά ανέτοιμοι ήταν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μισό του ματς, με τους Λιθουανούς να ένιωθαν άνετα στο ΣΕΦ και να φτάνουν ακόμη και στο +14 (17-31). Ωστόσο, από το 17’ και μετά, οι παίκτες του Μπαρτζώκα άλλαξαν το «τσιπάκι» και με τους Σλούκα, Βεζένκοφ και Γουόκαπ να παίρνουν… μπρος για τα καλά στην τρίτη περίοδο, καθάρισαν την… μπουγάδα.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 14/28 τρίποντα, με τον Σλούκα να ήταν κορυφαίος με 17 πόντους. Στους 13π. σταμάτησε ο -εξαιρετικός για ακόμη μία φορά- Λαρεντζάκης, με τον Βεζένκοφ να είχε 12π. και τον Παπανικολάου 10π.

Από την ομάδα του Γιούρε Ζντοβτς, που έμεινε χωρίς νίκη (0-4), πρώτος σκόρερ ήταν ο Μούντιε με 19 πόντους και τον ακολούθησε ο Νίμπο με 14π.

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 36-39, 63-49, 83-68

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ