aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΕπεισόδια στο Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο τραυματίας

Επεισόδια στο Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο τραυματίας

Ο οπαδός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βερολίνου σε κρίσιμη κατάσταση, διέφυγε τον κίνδυνο. Ευχάριστα είναι τα νέα από το Βερολίνο αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής τα ξημερώματα, 12 άτομα τραυματίστηκαν, το ένα εκ των οποίων ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δύο ακόμη σοβαρά. Η ελληνική πρεσβεία ενημέρωσε ότι διέφυγε τον κίνδυνο ο τραυματίας, ενώ έχουν πάρει ήδη εξιτήριο οι πέντε τραυματίες.

Από εκεί και πέρα, η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε 89 συλλήψεις για τις συμπλοκές στον σιδηροδρομικό σταθμό, αλλά σε επεισόδια έξω από ξενοδοχείο σε άλλο σημείο του Βερολίνου.

Σήμερα διεξάγονται ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της Euroleague, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυστηρά, μετά από τα όσα έγιναν πριν την έναρξη των ημιτελικών την Παρασκευή, αλλά και χθες το βράδυ.

ΠΗΓΗ:sdna.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ