aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΈκανε το... καθήκον του ο Ολυμπιακός

Έκανε το… καθήκον του ο Ολυμπιακός

Η έδρα είναι… πολύτιμη στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να απολέσει αυτό το πλεονέκτημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη δεύτερη φετινή τους νίκη στη διοργάνωση επικρατώντας στο ΣΕΦ και της ΕΑ7 Μιλάνο με 91-81 και πλέον ετοιμάζονται για το παιχνίδι της Πέμπτης (27/10) στη Βιτόρια με την Μπασκόνια.

Κόντρα σε ένα Μιλάνο που προερχόταν από διπλό στην Πόλη, ο Ολυμπιακός βρήκε και πάλι ρυθμό από την άμυνά του, χτύπησε στο τρανζίσιον, ξεπέρασε τους 90 πόντους και επί της ουσίας δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο, ειδικά στο δεύτερο μέρος, στους Ιταλούς να κάνουν σκέψεις νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάνε το παιχνίδι στο ρυθμό τους αλλά και να «χτυπήσουν» κοντά στο καλάθι με τους ψηλούς τους. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ευτύχησε να έχει διαστήματα καταιγιστικού μπάσκετ. Οι πρωταθλητές, κερδίζουν καθημερινά τον Έρικ Γκριν που δείχνει να προσαρμόζεται στα δεδομένα και είναι ο ιδανικός… αντι-Σπανούλης ακόμα και όταν βρίσκονται μαζί στο παρκέ.

Παράλληλα ο Σφαιρόπουλος έχει τη δυνατότητα να στηρίζεται και στους 12 παίκτες της αποστολής. Για ένα ακόμα παιχνίδι πήραν χρόνο πολύ γρήγορα όλοι (στο 11′ είχαν παίξει 11 παίκτες) και είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας.

Επίσης, για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός έδειξε διάθεση στο ριμπάουντ καθώς μάζεψε και πάλι 17 επιθετικά ενώ είχε συνολικά 42 σε αντίθεση με το Μιλάνο που είχε 29.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 46-41, 70-61, 91-81

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 16 (4), Μπιρτς 12, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου, Σπανούλης 16 (1), Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 8 (2), Χάκετ 10, Λοτζέσκι 10 (2).

ΕΑ7 ΜΙΛΑΝΟ (Ρέπεσα): Μακ Μίλαν 2, Τζεντίλε 12, Χίκμαν 6, Καλνιέτις 4 (1), Ραντούλιτσα 14, Ντράγκιτς 13 (1), Μάτσβαν 4, Πάσκολο 2, Σάντερς 8 (1), Άμπας, Σίμον 16 (2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ