aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΔιέλυσε την Μπάρσα κι πάει ΣΕΦ η Ρεάλ!

Διέλυσε την Μπάρσα κι πάει ΣΕΦ η Ρεάλ!

«Φορτωμένη» έρχεται Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής η Ρεάλ Μαδρίτης. Η βασίλισσα διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 85-69 κι ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 20-7 (όσο έχει και η ΤΣΣΚΑ και μία νίκη πάνω από τους ερυθρόλευκους). Από την άλλη, οι αποκλεισμένοι Καταλανοί έπεσαν στο 10-17 κι απλώς περιμένουν να τελειώσει το φετινό… μαρτύριο.

Ο Γιουλ, όπως σχεδόν πάντα, ήταν ο κορυφαίος για τους μεγάλους νικητές στο κλάσικο, καθώς σταμάτησε στους 21 πόντους (3/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/3 βολές), ενώ είχε και 6 ασίστ. Εξίσου διψήφιοι ήταν οι Αγιόν (14π.) και Ράντολφ (13π.). Από πλευράς ηττημένων 12 πόντους είχαν οι Τόμιτς-Ράις και 11 ο Κόπονεν.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα πήρε για κάποια διαιτητική απόφαση, όρμησε προς τον Λαμόνικα και ο τελευταίος τον… έστειλε στα αποδυτήρια, από όπου και παρακολούθησε το δεύτερο μέρος. Υπό τις οδηγίες του βοηθού του, Χρήστου Παππά, αγωνίστηκαν στην επανάληψη η Μπάρτσα.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 41-27, 64-51, 85-69

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ