aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΔιαστημικός Αστέρας, διέλυσε την Μπασκόνια πριν τον Παναθηναϊκό!

Διαστημικός Αστέρας, διέλυσε την Μπασκόνια πριν τον Παναθηναϊκό!

Τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη ο Ερυθρός Αστέρας! Οι εκπληκτικοί Σέρβοι ισοπέδωσαν την Μπασκόνια μέσα στο σπίτι της με σκορ 87-69 και έδειξαν σε… σεληνιασμένη κατάσταση ενόψει του παιχνιδιού-φωτιά με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Πέμπτης στο Βελιγράδι.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Ράντονιτς ισοβαθμεί στο 11-8 με τον Εξάστερο (το ίδιο ρεκόρ έχουν πλέον και οι Βάσκοι) και ουσιαστικά αυτός που θα βγει νικητής στην προσεχή μονομαχία, θα ‘ναι λογικά κι αυτός που θα μπορεί να ισχυρίζεται πως έχει ελπίδες για το κόλπο γκρόσο της τετράδας.

Οι ερυθρόλευκοι… έτρωγαν σίδερα με το καλημέρα στην αναμέτρηση, από νωρίς ξέφυγαν με διψήφιες διαφορές και έφτασαν μέχρι και το +28, 34-62. Όταν, μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να… μειώσουν στους 12 (58-70), τότε οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα και με μεγάλα σουτ δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να πιστέψουν σε μία επική ανατροπή.

Απίστευτος «εγκέφαλος» ο Γιόβιτς που σταμάτησε στους 18 πόντους (6/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα), ενώ μοίρασε και 12 ασίστ, 23 πόντους σημείωσε ο Σιμόνοβιτς με 6/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 11 πρόσθεσε ο Κούζμιτς με 6 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων, οι οποίοι επιβεβαίωσαν κι απόψε πως δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό φεγγάρι (προ ημερών είχαν διασυρθεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ) διασώθηκαν οι Λάρκιν και Τιγί με 16 και 12 πόντους αντίστοιχα, την ώρα που συνολικά η ομάδα του Σίτο Αλόνσο «έγραψε» 20 λάθη!

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 27-50, 49-70, 69-87

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ