aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΔιαμαρτυρία Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για Άντιτς!

Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για Άντιτς!

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά παράπονα από την αντιμετώπιση που έτυχε από τους διαιτητές, στο δεύτερο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, στο ΟΑΚΑ, κάτι το οποίο φρόντισε να εκφράσει και με τον πιο επίσημο τρόπο στην διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στην διοργάνωση, αλλά και βίντεο με αποφάσιες οι οποίες καθόρισαν την έκβαση του αγώνα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «πράσινοι».

Η «πράσινη» ΚΑΕ διαμαρτύρεται για συγκεκριμένες φάσεις του ματς της περασμένης Πέμπτης, οι οποίες υπάρχουν στα βίντεο που συμπεριέλαβε στην επιστολή της.

Αυτές ήταν η τεχνική ποινή του Σίνγκλετον μετά το σπρώξιμο του Αντιτς, η χειρονομία του Άντιτς στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την οποία έγιναν συστάσεις από την Ευρωλίγκα, το φάουλ που έγινε και δεν δόθηκε από τον Κάλινιτς στον Μπουρούση 55″ πριν το τέλος και με το σκορ στο 75-76, καθώς και το φάουλ του Ντίξον στον Σίνγκλετον, στην προσπάθεια του τελευταίου για ριμπάουντ μετά το άστοχο σουτ του Ρίβερς (75-76 το σκορ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ