aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΔεν… παίζεται στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι

Δεν… παίζεται στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι

Τρένο χωρίς… σταματημό η Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και στην Ευρωλίγκα γενικότερα. Η «ομάδα του λαού», επικράτησε 77-55 της Μπάγερν Μονάχου για την 12η αγωνιστική και έφτασε σε ρεκόρ 8-4, με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Οθέλο Χάντερ με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους ηττημένους που έμειναν στις τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες, με 6/6 αποτυχίες μακριά από το Μόναχο, ξεχώρισαν οι Λούτσιτς και Κόπονεν, που είχαν δέκα πόντους αμφότεροι.

Η Μακάμπι συνάντησε ουσιαστικά προβλήματα μόνο στην πρώτη και την τρίτη περίοδο. Αρχικά, με καλάθια εκατέρωθεν, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προηγήθηκε 22-18, με τους Γουίλμπεκιν και Χάντερ να κυριαρχούν. Στη συνέχεια, με όπλο την εκπληκτική της άμυνα, η γηπεδούχος κράτησε στους οκτώ πόντους σε ένα δεκάλεπτο του βαυαρούς, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 41-26.

Με σερί 10-2 μπήκε στο τρίτο δεκάλεπτο η Μακάμπι, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 51-28. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, χαλάρωσε υπερβολικά και έτσι η Μπάγερν έκανε 19-2 επί μέρους, για να μειώσει σε 53-47 στο 30’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και με τον ίδιο τρόπο, την αγαπημένη τους άμυνα, άφησαν την ομάδα του Ράντονιτς στους οκτώ πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο. Βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα να πάρουν με άνεση στο τέλος τη νίκη.

*Στα απρόοπτα του αγώνα, οι τραυματισμοί των Νέιτ Γουόλτερς και Τζον Ντιμπαρτολομέο, οι οποίοι αποχώρησαν από το γήπεδο για το νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 41-26, 53-47, 77-55.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ