aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις»

«Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις»

Κατώτεροι των προσδοκιών εμφανίστηκαν άπαντες κόντρα στην Γκραν Κανάρια σύμφωνα με τον Αξέλ Τουπάν, με τον Γάλλο γκαρντ-φοργουορντ να υποστηρίζει πως ήρθε η ώρα για τους παίκτες του Ολυμπιακού να βγάλουν αντίδραση, να σταματήσουν να μιλάνε και να αρχίσουν τις πράξεις.

Αναλυτικά όσα είπε: «Καλησπέρα σε όλους, η αλήθεια είναι πως δεν έχω να πω πολλά… Και αυτό γιατί δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις…

Δυστυχώς στην αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια πραγματοποιήσαμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών και φέραμε τους εαυτούς μας σε πολύ δύσκολη θέση.

Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το γεγονός ότι θέσαμε σε κίνδυνο την πρόκρισή μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να μας “βγάλουμε” από αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα, κόντρα στην Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα, να τα δώσουμε όλα για το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Πριν από τον αγώνα με την Ζαλγκίρις, όμως, έχουμε εκείνον με τον Πανιώνιο. Πρόκειται για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και το γεγονός αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Επιπλέον, αγωνίζεται στην έδρα της και θα έχει την στήριξη του κόσμου της.

Αν ακολουθήσουμε, όμως, το πλάνο του κόουτς δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Θέλουμε στην αναμέτρηση του Σαββάτου να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ