aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΧεζόνια για... διαζύγιο με Παναθηναϊκό: «Κατηγορήστε εμένα επειδή δεν ήθελα να αποφασίσω με την καρδιά...

Χεζόνια για… διαζύγιο με Παναθηναϊκό: «Κατηγορήστε εμένα επειδή δεν ήθελα να αποφασίσω με την καρδιά μου»

Μετά από δύο παρατάσεις, ο Μάριο Χεζόνια απάντησε αρνητικά στην πρόταση των 2 εκατομμυρίων ευρώ (για δύο χρόνια) που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός και πλέον ψάχνει τη νέα του ομάδα.

Ένας χρήστης του twitter έγραψε στον Κροάτη πως όταν θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος θα είναι εχθροί, αλλά μόλις τελειώνει η αναμέτρηση θα είναι φίλοι, δείχνοντας το δέσιμο του παίκτη με τον κόσμο. Ο Μάριο απάντησε και το πήρε όλο πάνω του, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να αποφασίσει με την καρδιά του.

«Δεν είναι βλάκες φίλε, είναι αληθινοί. Δεν θέλω να κατηγορήσω εκείνους ή την ομάδα. Κατηγορείστε εμένα. Εγώ τους απογοήτευσα επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω με την καρδιά μου. Ποτέ δεν θα ξαναπαίξω στην Ελλάδα με διαφορετική φανέλα. Ποτέ», έγραψε στο twitter.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ