aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΧάνει το ντέρμπι ο Σπανούλης

Χάνει το ντέρμπι ο Σπανούλης

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο ντέρμπι του 2017, με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή (6/1) στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χτύπησε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τη Φενέρ, αλλά επέστρεψε και αγωνίστηκε κανονικά στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα ήταν εκείνος που «καθάρισε» το παιχνίδι στο φινάλε δίνοντας τη νίκη στην ομάδας. Όπως αποδεικνύεται όμως έπαιζε τραυματίας και το τίμημα είναι πως θα μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη την Παρασκευή έδειξαν «εστία μυικής θλάσεως στον μεγάλο προσαγωγό ΑΡ». Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι περίπου οι δέκα ημέρες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως δεν προλαβαίνει, ή πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη 16η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Αναμέτρηση στην οποία αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του ο Γιώργος Πρίντεζης αλλά και το ντεμπούτο του ο Ντομινίκ Ουότερς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ