aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΜπερτομέου για ρωσικές ομάδες: «Με την παρούσα κατάσταση το βλέπω δύσκολο να επιστρέψουν»

Μπερτομέου για ρωσικές ομάδες: «Με την παρούσα κατάσταση το βλέπω δύσκολο να επιστρέψουν»

Εάν η κατάσταση στην Ουκρανία παραμείνει ως έχει, τότε θα είναι εξαιρετικό δύσκολο για τις ρωσικές ομάδες να επιστρέψουν στις διοργανώσεις της Ευρωλίγκας, όπως ξεκαθάρισε ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξή του σε Μέσο της Σερβίας.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πως έχει κυλήσει η σεζόν μέχρι τώρα. Δυστυχώς, είχαμε ξανά κάποια προβλήματα εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία», δήλωσε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωλίγκας στο «MaxBet radio».

Για το πότε και αν θα επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες στις διοργανώσεις: «Είναι
νωρίς να πούμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει μετά το Final Four. Θα δούμε πως θα είναι οι συνθήκες τότε. Εάν παραμείνει η κατάσταση όπως είναι τώρα, το βλέπω πολύ δύσκολο να επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες. Τότε θα χρειαστεί να προτείνουμε κάποια πράγματα στις ομάδες».

Για το πως αξιολογεί το Eurocup και πόσες ομάδες θα προκριθούν στην Ευρωλίγκα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη διοργάνωση. Έχει δείξει υψηλή ποιότητα, αλλά μία μόνο χρονιά δεν αρκεί για να αξιολογηθεί. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά με το συγκεκριμένο φορμάτ. Ο κάτοχος θα παίξει σίγουρα στην Ευρωλίγκα. Θα έπαιζε και ο φιναλίστ, αλλά η Μονακό εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs και έτσι δεν γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ