aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΜπαρτσελόνα: Συμφωνία με Σατοράνσκι για τετραετές συμβόλαιο

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Σατοράνσκι για τετραετές συμβόλαιο

Η απώλεια των τίτλων σε ACB και EuroLeague έχει… πεισμώσει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα οι οποίοι θέλουν να κάνουν την διαφορά!

Εκτός της παρουσίας του Νίκολα Μίροτιτς και της διαφαινόμενης απόκτησης του Γιαν Βέσελι, οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να έχουν στο ρόστερ τους και τον Τόμας Σατοράνσκι!

Ο 31χρονος πλέι μέικερ ετοιμάζεται να αφήσει το ΝΒΑ προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη και πάλι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με τον ισπανό δημοσιογράφο Έρικ Μογέιρο υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Τσέχου μπασκετμπολίστα και των Καταλανών για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων!

Ο Σατοράνσκι μέτρησε 388 ματς στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Γουίζαρντς, Μπουλς, Πέλικανς και Σπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 6.9 πόντους, 4.1 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ και 1.3 λάθη ανά 22.2 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 52% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 82% στις βολές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ