aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΑγγελόπουλοι: «Πρέπει να είσαι ο καλύτερος για να κάνεις αυτή την εμφάνιση στην τρίτη περίοδο»

Αγγελόπουλοι: «Πρέπει να είσαι ο καλύτερος για να κάνεις αυτή την εμφάνιση στην τρίτη περίοδο»

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. «Από τα πιο συγκλονιστικά συναισθήματα. Στην τρίτη περίοδο δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Ζούμε τη στιγμή. Και πάμε να το πάρουμε» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε «Έχει έρθει πάρα πολύς κόσμος από όλο τον κόσμο. Με τόσο μεγάλος κόστος είναι συγκινητικό και μα γεμίζει ευθύνη.

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ειπε «Μετρούσα χαμένες βολές και μετά τους πόντους. Κάθε καλάθι μέχρι το 27-2. Η άμυνα ήταν συγκλονιστική. Το δεκάλεπτο θα μείνει στην ιστορία για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες. Απίστευτο μπάσκετ. Για να το κάνεις υπό πίεση πρέπει να έχεις ψυχή, κόσμο, τρομερούς παίκτες και προπονητή» όσο για τον κόσμο τόνισε πως «o προορισμός δεν είναι εύκολος. Να έχπουμε 5.000 Ολυμπιακούς εδώ είναι συγκλονιστικό. Αξίζουν αυτοί να χαρούν το τρόπαιο», ενώ για τον αν έχει προτίμηση στον τελικό « Δεν έχω προτίμηση. Το έχουμε ζήσει και άλλες φορές. Το καλύτερο να βλέπουμε ως νικητές τον δεύτερο ημιτελικό. Θα σεβαστούμε όποιον και να είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ