aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΑνακωχή και επίσημα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας!

Ανακωχή και επίσημα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας!

Λήξη… συναγερμού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα! Με επίσημη δήλωσή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει πως η ελληνική ομάδα και η διοργανώτρια αρχή αφήνουν στην άκρη το… παρελθόν και από ‘δω και πέρα θα πορευτούν «μαζί» για το καλό του μπάσκετ!

Ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ τονίζει εκ νέου πως τα προηγούμενα χρόνια αισθάνθηκε αδικία και έλλειψη σεβασμού προς τον Εξάστερο, ενώ υπογραμμίζει πως κάποιες φορές υπερέβαλε με τις αντιδράσεις διαμαρτυρίας του.

Η δήλωση Γιαννακόπουλου

«Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει. Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ. Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Euroleague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ