aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΆλλα τρία κρούσματα σε παίκτες του Παναθηναϊκού, προς αναβολή το ματς με τη Ζαλγκίρις

Άλλα τρία κρούσματα σε παίκτες του Παναθηναϊκού, προς αναβολή το ματς με τη Ζαλγκίρις

Ολοταχώς για αναβολή οδεύει -και- η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις, που είναι προγραμματισμένη για απόψε (30/12) στις 21:00!

Άλλα τρία μέλη του του «τριφυλλιού» διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό και μάλιστα, πρόκειται για παίκτες, ως εκ τούτου η ομάδα μένει με έξι για το ματς κόντρα στους Λιθουανούς!

Να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» είχαν το τελευταίο δεκαήμερο συνολικά επτά κρούσματα στις τάξεις τους, έχοντας απομείνει στο ρόστερ με εννέα παίκτες.

Ωστόσο, το όριο είναι οκτώ, οπότε η Ευρωλίγκα όρισε κανονικά το παιχνίδι για απόψε. Με τρία νέα κρούσματα, ωστόσο και δη σε παίκτες, ο Παναθηναϊκός μένει με μία πεντάδα και μία… αλλαγή, οπότε αναμένεται -εκτός κάποιου πολύ συγκλονιστικού απροόπτου- η διοργανώτρια αρχή να αναβάλλει το παιχνίδι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ