aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤΤο πήγε… σβηστά η Κροατία

Το πήγε… σβηστά η Κροατία

Έκανε τη… δουλειά της η Κροατία. Η ομάδα του Άτσο Πέτροβιτς δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Ρουμανία και χωρίς να «φορτσάρει» ιδιαίτερα, νίκησε 74-58 τη Ρουμανία, για να κάνει το 2/2 στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Κορυφαίος της «Χρβάτσκα» ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Ντάριο Σάριτς να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους, έκανε ό,τι μπορούσε ο Μολντοβεάνου με 14 πόντους.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε η Ρουμανία στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς μπήκε με ένα 0-10. Ωστόσο, στη συνέχεια η Κροατία πάτησε το… γκάζι και κυριάρχησε, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ της 20-12. Η «Χρβάτσκα» εξακολουθούσε να είχε τον έλεγχο και στη δεύτερη περίοδο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το +13 (42-29). Οι παίκτες του Άτσο Πέτροβιτς συνέχισαν το ίδιο συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 74-58.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 42-29, 57-42, 74-58

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ