aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤΝίκησε Βέλγιο και περιμένει η Σερβία

Νίκησε Βέλγιο και περιμένει η Σερβία

Τις τέσσερις νίκες μετά από πέντε αγωνες έφτασε η εθνική Σερβίας. Οι «πλάβι» επικράτησαν δίχως να… πατήσουν το πόδι στο γκάζι του Βελγίου με 74-54 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Λετονίας με την Τουρκία, προκειμένου να μάθουν σε ποια θέση του 4ου ομίλου θα τερματίσουν αλλά και τον αντίπαλο τους στην φάση των 16.

Όπως και στο παιχνίδι κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επέλεξε να δώσει ανάσες σε όλους τους παίκτες και χαρακτηριστικό είναι πως μόνο ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ξεπέρασε τα 30 αγωνιστικά λεπτά.

Ο γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς ήταν και από τους διακριθέντες της αναμέτρησης με 15 πόντους και 9 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 22 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων μόλις δύο παίκτες κατάφεραν να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτοί ήταν οι Χερβέλ και Λεκόμ που είχαν 10 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τελικός νικητής είχε κριθεί επί της ουσίας από την ανάπαυλα, με τους Σέρβους να έχουν καταφέρει να χτίσουν μία διαφορά 17 πόντων (42-25) την οποία κατάφεραν να συντηρήσουν και στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας επί της ουσίας σε μία εύκολη επικράτηση.

Στα πιθανά σενάρια που έχουν διαμορφωθεί αν Λετονία καταφέρει να επικρατήσει της Τουρκίας, οι «πλάβι» θα τερματίσουν στην 1η θέση καθώς υπερτερούν στην τριπλή ισοβαθμία με τους Λετονούς και τους Ρώσους και θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ουγγαρία στην φάση των 16. Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσουν 2οι και θα παίξουν κόντρα στον Μαυροβούνιο.

Δεκάλεπτα: 13-18,25-42,36-56,54-74

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ