aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤΑποσύρεται από την εθνική Σλοβενίας ο Ντράγκιτς!

Αποσύρεται από την εθνική Σλοβενίας ο Ντράγκιτς!

Αποσύρθηκε ως πρωταθλητής Ευρώπης ο Γκόραν Ντράγκιτς! Ο 31χρονος γκαρντ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο… θαύμα της Σλοβενίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, ανακοίνωσε πως αποσύρθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. «Κατάφερα αυτό που ήθελα, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τέλος», ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ της Σλοβενίας και των Μαϊάμι Χιτ, που αναδείχθηκε και MVP του φετινού Ευρωμπάσκετ. 

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε δηλώσει πριν από την έναρξη του φετινού Ευρωμπάσκετ, πως αυτή θα ήταν η τελευταία διοργάνωση με την οποία θα εκπροσωπούσε την Σλοβενία. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τουρνουά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει, εφόσον παρέμενε στον πάγκο και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, πράγμα που έγινε. Όπως αποδείχθηκε τελικά, ο 31χρονος επέμενε στην αρχική του απόφαση και έτσι λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ