aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έρχονται Κύπρο με όλα τους τ’ αστέρια

Αντίστροφη μέτρηση για το τουρνουά ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης, που θα γίνει στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» – Ελευθερία» στο διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τουρνουά στο ψηλότερο καλαθοσφαιρικό επίπεδο και ήδη προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

Η συμμετοχή σπουδαίων ομάδων, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς και των καλαθοσφαιριστών παγκόσμιας εμβέλειας που έχουν στο δυναμικό τους, δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον με τον κόσμο να έχει μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά τα ινδάλματα του.

Μέγας χορηγός του τουρνουά η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το sold out ticket box (https://www.soldoutticketbox.com/euroleague-basketball-tournament-2021/?lang=el), σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια και από τους Συνδέσμους Φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Πληροφορίες στο 70003232. Το ενδιαφέρον του κόσμου συνεχώς αυξάνεται και αναμένεται να δώσουν αρκετοί το παρόν τους στους αγώνες του τουρνουά, δημιουργώντας και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Έχει την ευκαιρία το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να απολαύσει θέαμα ψηλού επιπέδου, με ομάδες που απολαμβάνει συνήθως μέσω της τηλεόρασης στους αγώνες της Ευρωλίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ