aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΕπίσημο: Ανακοίνωσε τη «βόμβα» Φαρίντ η ΤΣΣΚΑ!

Επίσημο: Ανακοίνωσε τη «βόμβα» Φαρίντ η ΤΣΣΚΑ!

Ένα πολύ δυνατό «μπαμ» έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φροντ λάιν!

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ και πρώην NBAer θα αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε στους ψηλούς από τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αναμένεται να μεταβεί στη Ρωσία, αφότου συμπληρώσει όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την είσοδό του στη χώρα. Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς αποκάλυψε πως η ΤΣΣΚΑ ήρθε σε επαφή με τον παίκτη από την περσινή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για μία ομάδα της Ευρωλίγκας που βρίσκεται σε επίπεδο ΝΒΑ, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να προσφέρω και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης, είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο «Μάνιμαλ».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε: «Παρακολουθούσαμε αρκετά την αγορά, καθώς έχουμε δύο θέσεις κενές στην ομάδα. Ο Φαρίντ είναι γνωστό το πόσο δυνατός είναι στην άμυνα, στα ριμπάουντ και σε άλλους τομείς. Θα μας δώσει ενέργεια και ενθουσιασμό. Αν και έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του, ο ζήλος και η ανταγωνιστικότητα παραμένουν στην ψυχή του. Επίσης, μιλήσαμε πολύ με εκείνον την περσινή σεζόν, καθώς ήταν στη λίστα μας, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή. Καλωσορίζουμε τον Φαρίντ στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ