aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΜπακς - Γκρίζλις 126-114: Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι μπήκαν σε survival mode

Μπακς – Γκρίζλις 126-114: Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι μπήκαν σε survival mode

Οι Μπακς γύρισαν τον διακόπτη απέναντι στους καταπληκτικούς φέτος Γκρίζλις και τους νίκησαν με 126-114 στην επιστροφή του Τζρου Χόλιντεϊ μετά από απουσία έξι αγώνων. MVP ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 33 πόντους, 15 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το timing δεν ήταν ιδανικό. Δύο σερί ήττες, έξι στα τελευταία οκτώ ματς (με νίκες απέναντι στους Νετς και στους Γουόριορς!) και αντίπαλος στον 47ο αγώνα της κανονικής περιόδου οι φορμαρισμένοι Γκρίζλις. Οι Μπακς έπρεπε να γυρίσουν τον διακόπτη και να μπουν σε… survival mode, η επιστροφή του Τζρου Χόλιντεϊ μετά από 15 ημέρες τους αναπτέρωσε το ηθικό και στο φινάλε της βραδιάς η επιστροφή στις νίκες (126-114) ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και τίποτα περισσότερο. Ναι, το Μέμφις είχε κερδίσει τα 12 από τα 13 τελευταία παιχνίδια, ωστόσο όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το μπάσκετ που παίζει, δεν παύει να παραμένει μια νεανική ομάδα που πηγαίνει προς την ελίτ της Δύσης. Δεν βρίσκεται ακόμη εκεί και οι πρωταθλητές της έδωσαν ένα καλό μάθημα στο Fiserv Forum.

Στο 28-19 ανέβηκε το Μιλγουόκι (15-8 εντός και 13-11 εκτός έδρας), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι για ακόμα μία βραδιά ο κορυφαίος του παίκτης (33 πόντοι, 10/21 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7/8 βολές, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη, 6 φάουλ σε 32 λεπτά), τον Κρις Μίντλετον καθοριστικό (27 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και τους Χιλ, Κόνατον, Πόρτις να ακολουθούν. Ο Χόλιντεϊ δεν ήταν πενταδάτος, έπαιξε 21 λεπτά και βοήθησε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να πηγαίνει σε rotation εννέα παικτών και να μην χρησιμοποιεί τους Θανάση Αντετοκούνμπο, Οτζελέγε, Νουόρα, Χουντ, Μαμουκελασβίλι την ώρα που μοναδικός απόντας ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ