aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΑντετοκούνμπο: «Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό»!

Αντετοκούνμπο: «Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε το one man show κόντρα στους Γουίζαρντς που συνδυάστηκε με ρεκόρ καριέρας του Greek Freak στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά το 123-113 των Μπακς επί των Γουίζαρντς στο Fizerv Forum τα ξημερώματα της Τετάρτης 4/1. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του Μιλγουόκι έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, σημειώνοντας 55 πόντους με 20/30 δίποντα και 15/16 βολές, φτάνοντας τους τρεις συνεχόμενους αγώνες με 40+ πόντους!

«Απλώς προσπαθώ να παίρνω καλές αποφάσεις και να είμαι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθούμε να κερδίζουμε. Χάσαμε 4-5 ματς στη σειρά… Μας έλειψαν δυο από τους καλύτερους παίκτες μας, ο Τζρου (Χόλιντεϊ) και ο Κρις (Μίντλετον) όμως πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά. Παίζουμε καλό μπάσκετ, παίζουμε καλή άμυνα και κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω στην ομάδα μου τη νίκη» εξήγησε μετά το τέλος του ματς ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Όταν μάλιστα του επισήμαναν τις επιδόσεις του στη γραμμή των βολών (15/16), ο Αντετοκούνμπο είπε: «Αυτό κάνω. Απλώς δουλεύω! Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό όμως προσπαθώ να τα πάω καλύτερα, να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, βάζω έξτρα δουλειά στις βολές, παλεύω να βρω ελεύθερους τους συμπαίκτες μου στο τρίποντο και να “χτυπήσω” στη ρακέτα όσο περισσότερο μπορώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ