aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΑντετοκούνμπο: «Ήταν καλύτεροι και κέρδισαν. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν έτσι»

Αντετοκούνμπο: «Ήταν καλύτεροι και κέρδισαν. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν έτσι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Σέλτικς και δήλωσε αποφασισμένος να γίνει καλύτερος, μαζί με τους Μπακς, την επόμενη σεζόν.

Μαθήματα ήθους και αθλητικής συμπεριφοράς έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Σέλτικς. Ο ηγέτης του Μιλγουόκι παραδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων τονίζοντας πως δεν πρέπει να δουν οι πρωταθλητές την ήττα τους ως αποτυχία, αλλά ως ευκαιρία να μάθουν κάτι και να επιστρέψουν πιο δυνατοί. Πάντως τόνισε πως αν ήταν διαθέσιμος ο Κρις Μίντλετον ίσως η σειρά να είχε διαφορετική έκβαση. Αναλυτικά, ο Greek Freak μίλησε για:

-το πώς νιώθει για την προσπάθειά του: «Τα πόδια είναι βαριά, το σώμα βαρύ, το μυαλό βαρύ, όλα ήταν βαριά. Προσπαθούσα να είμαι επιθετικός. Ήταν το έβδομο ματς και δεν επρόκειτο να μείνω πίσω. Προσπάθησα να κάνω τα σωστά plays, κάποια σουτ που συνήθως βάζω δεν μπήκαν, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Απόλαυσα αυτή τη σειρά και η εμπειρία σε κάνει καλύτερο. Προφανώς πονά και θα περιμένω για καιρό να ξαναπαίξω. Θα μου λείψει η… φαγούρα να αγωνίζομαι, αλλά θέλω να έχω μια καλή off season και ελπίζω να μας δώσει κίνητρο».

-το πόσο έλειψε ο Μίντλετον στη σειρά: «Προφανώς, αν είχαμε τον Κρις να ήταν διαφορετική η ιστορία. Όμως από την πρώτη στιγμή που δεν τον είχαμε προσπαθήσαμε χωρίς εκείνον. Δεν ψάξαμε δικαιολογίες και προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει να έχεις και λίγη τύχη. Αν είχαμε τον Κρις, ίσως άλλαζαν τα πράγματα. Όμως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και αντί να σκεφτόμαστε ότι χάσαμε κάτι, θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μάθαμε κάτι και να επιστρέψουμε καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ