aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΆνταμ Σίλβερ: «Εξετάζουμε την δυνατότητα διεξαγωγής αγώνα ΝΒΑ στην Ελλάδα»

Άνταμ Σίλβερ: «Εξετάζουμε την δυνατότητα διεξαγωγής αγώνα ΝΒΑ στην Ελλάδα»

Ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο διοργάνωσης αγώνα της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη στην Ελλάδα.

Έπειτα από δύο χρόνια αποχής, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, τα European Games του ΝΒΑ επέστρεψαν στην καθημερινότητα. Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πίστονς προσέφεραν πλούσιο θέαμα, σε μια βραδιά ξεχωριστή για το μπάσκετ, καθώς όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην «πόλη του φωτός».

Πριν από το σπουδαίο παιχνίδι, ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονταν στην Accor Arena.

Πόσο εφικτό είναι το ενδεχόμενο διοργάνωσης αγώνα ΝΒΑ στην Ελλάδα; Ήταν η ερώτηση, με την απάντηση του Άνταμ Σίλβερ να έρχεται αβίαστα.

«Η απάντηση είναι ότι ο Γιάννης μου έχει πει προσωπικά πολλές φορές πόσο σημαντικό θα ήταν αυτό για εκείνον», απάντησε αρχικά στο SDNA ο Κομισάριος του ΝΒΑ, για να προσθέσει «και ξέρω ότι οι Μπακς νιώθουν έτσι το ίδιο, και έτσι εξετάζουμε ευκαιρίες για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα».

Ο Σίλβερ δεν έμεινε εκεί, καθώς αναγνώρισε πως η χώρα μας είναι μια από τις πιο δυνατές αγορές, μπασκετικά, για την κορυφαία λίγκα του πλανήτη. «Και πάλι, είμαι με το πρωτάθλημα για πολύ καιρό. Είχαμε πολλές υπέροχες εξόδους στην Αθήνα, πολλές άλλες επισκέψεις. Ευχαριστώ που βρίσκεσαι εδώ. Είναι μια πολύ δυνατή αγορά μπάσκετ».

Η επιστροφή στην… κανονικότητα, την οποία σήμανε η επιστροφή (και) στην Ευρώπη, ανοίγει τον ορίζοντα για τη χώρα μας, κάτι που επεσήμανε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. «Τώρα που αυτός ο κόσμος επέστρεψε και οι άνθρωποι ταξιδεύουν ξανά, θα εξετάσουμε ευκαιρίες στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές».

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σταθερά στην πρωτη γραμμή, ως έναν εκ των κορυφαίων παικτών της λίγκας, το ΝΒΑ έχει μια αγορά η οποία… διψάει και περιμένει να ένα παιχνίδι της κορυφαίας λίγκας. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ και η παρουσία του Greek Freak είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά, ώστε η χώρα μας να φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον ένα παιχνίδι τοπ επιπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ