aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΆγρια νύχτα στη Μακάμπι, οπαδοί στα αποδυτήρια, φυγάδευση Σφαιρόπουλου - παικτών

Άγρια νύχτα στη Μακάμπι, οπαδοί στα αποδυτήρια, φυγάδευση Σφαιρόπουλου – παικτών

Έξαλλοι οπαδοί της Μακάμπι προσπάθησαν να μπουκάρουν στα αποδυτήρια της ομάδας, με τους παίκτες και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να φυγαδεύονται μετά από την ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου.

Τα σκαμπανεβάσματα της Μακάμπι στη διάρκεια της σεζόν είναι πολλά, είναι μεγάλα και η ομάδα του Τελ Αβίβ συνεχίζει να αδυνατεί να παίξει στο επίπεδο που θέλει και μπορεί. Η ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ στον ημιτελικό του Κυπέλλου εξόργισε τους οπαδούς του συλλόγου, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα SPORT5 εξερράγησαν μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

«Οι παίκτες έμειναν παγιδευμένοι στα αποδυτήρια μετά από την ήττα, καθώς ένας αριθμός οπαδών προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά, βρίζοντάς τους. Η ασφάλεια του γηπέδου ανέλαβε δράση, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από μία πίσω πόρτα, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχώρησε με συνοδεία για να φτάσει ασφαλής στο αυτοκίνητό του», αναφέρει το SPORT5.

Δημοσιογράφοι ρώτησαν μάλιστα τον Σφαιρόπουλο αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του Τελ Αβίβ, με τον Έλληνα προπονητή να απαντά πως «πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση στους ιδιοκτήτες και όχι σε εμένα». Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα από τον σημαντικότερο αντίπαλο της Μακάμπι, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με την Walla να αναφέρει πως «Στη διάρκεια της σεζόν υπήρχε η σκέψη να απολυθεί ο Σφαιρόπουλος, όμως η ομάδα προτίμησε να συνεχίσει με εκείνον και να του δείξει εμπιστοσύνη. Απόψε αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο με συνοδεία, κάτω από ύβρεις από τους εξοργισμένους οπαδούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ