aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λες και έπαθαν ομαδική… εμμονίτιδα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Γη μπορεί κάποια στιγμή να σταματήσει να γυρίζει, αλλά ένα δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ: ο Κύπριος οπαδός θα ξέρει πάντοτε καλύτερα από τον προπονητή της ομάδας του! Όπου κάτσεις και όπου σταθείς, ακούς ή διαβάζεις για τις εμμονές των κόουτς.

Τα ακούει τώρα ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για τη μη αξιοποίηση των Στίλιτς, Χαραλαμπίδη και Αλωνεύτη, μα και για τη χρησιμοποίηση του Μάριου Αντωνιάδη σε ρόλο επιθετικού χαφ.

Στον Τόμας Κρίστιανσεν καταλογίζεται από τους φίλους της ΑΕΚ ότι δεν κάνει σωστά το rotation με αποτέλεσμα να επέλθουν η κούραση και οι τραυματισμοί.

Στις αρχές Μαρτίου, τα άκουγε ο Πέδρο Εμανουέλ από τους Απολλωνίστες. Για τη χρησιμοποίηση του Ντα Σίλα στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον παραγκωνισμό των Λόπες και Σατσιέτι, ενώ του απέδιδαν φόβο για την ταυτόχρονη συμπερίληψη των Μαγκλίτσα και Γκιέ Γκιέ στο αρχικό σχήμα.

Λες και έπαθαν ομαδική… εμμονίτιδα! Και είναι τόσο δύσκολο για τον εγωισμό του Κύπριου οπαδού να καταλάβει πως αφενός οι προπονητές έχουν μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γνώση από αυτόν και αφετέρου, γνωρίζουν τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας τους καλύτερα από τον καθένα.

«Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απέφυγε τον», είπε πει κάποτε ο Χαλίλ Γκιμπράν, Λιβανοαμερικανός ποιητής και φιλόσοφος.

Εύστοχο! Διότι όσα ακούγονται και γράφονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το ποδόσφαιρο είναι λες και δεν τα γράφουν απλοί οπαδοί, αλλά άνθρωποι με απωθημένο προπονητή…

Φωτογραφία: από το Balla.com.cy

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ