aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η μεγάλη δικαίωση του κυπριακού καφενέ!

Άναψε φωτιές ο Λούκας Φανιέρος με την προχθεσινή αποκάλυψή του στον Σούπερ Σπορ FM, σχετικά με τον ύποπτο φάκελο που αφορά στο ματς του Ερμή με τον Άρη. Ήρθαν μετά οι δηλώσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και έδεσε το γλυκό: «Στον β’ όμιλο ήρθαν αρκετοί, ενώ στον α’ δεν έχουμε κανέναν φάκελο. Να μείνουμε ως εδώ».

Τι άλλο θα πρέπει να ειπωθεί, δηλαδή, για να υποψιαστούμε ότι στον β’ όμιλο γίνεται πάρτι, όταν ο πρόεδρος της ΚΟΠ αποκαλύπτει πως ήρθαν αρκετοί ύποπτοι φάκελοι; Όταν μιλάμε για αρκετούς, ασφαλώς, μπορεί εύκολα το μυαλό να σκεφτεί ότι πρόκειται είτε για κοντά στους δέκα αγώνες είτε για περισσότερους.

Προσοχή! Μέχρι στιγμής πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αγωνιστικές στον β’ όμιλο, που αντιστοιχούν σε δώδεκα παιχνίδια. Με απλά μαθηματικά, τα ματς που δεν συνοδεύτηκαν με ύποπτο φάκελο είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού!

Η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, επιτρέπει λοιπόν στους ψιθυριστές, οι οποίοι μιλούσαν προτού αρχίσει η β’ φάση για συμμαχίες στο β’ γκρουπ, να αισθάνονται δικαιωμένοι. Η μεγάλη δικαίωση του κυπριακού καφενέ, για ακόμη μία σεζόν!

Βεβαίως, δικαιωμένοι αισθάνονται και όσοι στρέφουν την πλάτη στα ματς του β’ ομίλου, με αποτέλεσμα να διεξάγονται μεταξύ συγγενών και φίλων, μα και όσων ισχυρίζονται –ανάμεσά τους και εγώ– ότι το μοντέλο πρωταθλήματος αναφορικά με τον υποβιβασμό απέτυχε παταγωδώς.

Όταν υποβιβάζεται ένας στους έξι είναι αναμενόμενο να οργιάζουν οι φήμες για έντονο παρασκήνιο και, σύμφωνα με όσα βιώσαμε όταν έπεφτε κατηγορία ένας στους τέσσερις, να είμαστε καχύποπτοι και να βλέπουμε παντού φαντάσματα.

Όταν έρχονται, όμως, επιβεβαιώσεις από το υψηλότερο επίπεδο αξιωματούχων της ΚΟΠ για αρκετούς ύποπτους φακέλους, είναι λογικό τα φαντάσματα να αρχίσουν να παίρνουν, στο μυαλό του καθενός, ανθρώπινη μορφή.

Δεν ξέρω αν η κατάσταση ευχαριστεί τον Κουτσοκούμνη και τους ομοσπονδιακούς συνεργάτες του. Ούτε ποιοι παράγοντες είναι δυσαρεστημένοι με αυτήν. Εύκολα μπορώ να καταλάβω, όμως, τι έκαναν ή τι κάνουν για να αλλάξει το σκηνικό. Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ