aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο θέμα με τους επενδυτές και ο... δείκτης της ευθύνης

Το θέμα με τους επενδυτές και ο… δείκτης της ευθύνης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο σε αρκετούς «γέννησε» αισιοδοξία για καλύτερες μέρες, ενώ πολλοί άλλοι το είδαν με μεγάλη δόση καχυποψίας και απαισιοδοξίας. Σε σημείο… τρολαρίσματος θα τολμούσαμε να πούμε, λόγω αποτυχημένων προσπαθειών και επαφών του παρελθόντος. Ποιο είναι αυτό; Οι ξένοι επενδυτές οι οποίοι για λίγο καιρό «έπαιζαν» δυνατά στο ρεπορτάζ της Νέας Σαλαμίνας μεσούσης της τρέχουσας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Σοβαροί επενδυτές με καλό παρελθόν…»

Η αλήθεια είναι πως επαφές και ενδιαφέρον, υπήρχαν έως έναν σημαντικό βαθμό, όμως, το θέμα στράβωσε όχι λόγω άσχημης διαχείρισης του θέματος από πλευράς των ερυθρόλευκων, αλλά από ευθύνη των υποψήφιων επενδυτών, οι οποίοι άλλα ζήτησαν σε πρώιμο στάδιο κι άλλα απαίτησαν όταν πλησίασε η στιγμή να απαντήσουν στη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε επίσης: «Θετική αντίδραση για τους επενδυτές στη Νέα Σαλαμίνα»

Και επειδή καχυποψία δεν υπήρχε μόνο ανάμεσα σε μία μεγάλη μάζα των οπαδών της βαρωσιώτικης ομάδας, αλλά και μέσα στο Δ.Σ., δεν δημιουργήθηκαν ελπίδες. Η αλήθεια είναι πως οι εν λόγω επενδυτές, βρήκαν ως πρόφαση την άσχημη βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόταν πριν από λίγο καιρό η Νέα Σαλαμίνα και την πιθανότητα υποβιβασμού και με δικαιολογία πως προβληματίζονταν για το μέλλον της, έκαναν πίσω.

Διαβάστε επίσης: Μικρό καλάθι για τους επενδυτές

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά εάν επανέλθει παρόμοιο ενδιαφέρον τώρα που η ομάδα βαδίζει σε καλύτερα μονοπάτια, αλλά οι διοικούντες τους ερυθρόλευκους θα κληθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παρόμοιες πιθανές περιπτώσεις ή προσεγγύσεις. Ειδικά όταν οι ενδιαφερόμενοι ταυτοχρόνως προσεγγίζουν άλλες ομάδες ή προσεγγίζονται.

Διαβάστε επίσης: Μικρή παράταση στο θέμα με τους επενδυτές!

Κάπου εδώ, αξίζει να αναφέρουμε πως οι πρώτες επαφές των εν λόγω επενδυτών προτού έλθουν στην Κύπρο, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας δεν ήταν με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά με άλλο σύλλογο. Κάποιες άλλες πληροφορίες μας, κάνουν λόγο πως οι εν λόγω επενδυτές, σκέφτονται σοβαρά να σταματήσουν να επενδύουν στο ποδόσφαιρο, μιας και με τις ομάδες τις οποίες συνεργάστηκαν, δεν είχαν κάποιο όφελος.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τους επενδυτές!

Όπως τονίζεται από ανθρώπους του συλλόγου, οποιοσδήποτε θέλει να επενδύσει είναι καλοδεχούμενος, αλλά με όρους οι οποίοι θα βρίσκουν σύμφωνο όχι μόνο το Δ.Σ., αλλά και τη μεγαλύτερη μάζα του κόσμου.

Σ.Σ.: ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ