aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Όποιος δηλώνει σοκαρισμένος με τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Κερζάκοφ στη Ρωσία, μάλλον λέει ψέματα. Οι παρεμβάσεις προέδρων (και όχι μόνο) στη δουλειά των προπονητών είναι κάτι σαν κοινό μυστικό στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Προφανώς όχι στον βαθμό που ίσχυε σε παλαιότερα χρόνια, όμως, κατά τα φαινόμενα η κακιά συνήθεια ορισμένων παραγόντων δεν έχει εκλείψει.

Ο Κερζάκοφ, που λέτε, κατήγγειλε ότι στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, εν αγνοία του, ο πρόεδρος της ομάδας Ντιμίτρι Πούνιν έδωσε εντολή για αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η ομάδα των Άνω Πολεμιδιών όχι μόνο δεν διαψεύσει τις αναφορές του Κερζάκοφ, αλλά σήκωσε το γάντι και στην απάντησή της σημειώνει πως «οι αλλαγές που έγιναν ήταν για να δυναμώσουν την ομάδα και να διορθώσουν τα λάθη του “προπονητή” μας». Τόσο απλά και τόσο… ερασιτεχνικά. «Πού να φανταζόμουν ότι στο κυπριακό ποδόσφαιρο με τους πέντε εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά κύπελλα συμβαίνουν τέτοια πράγματα», είπε ο Κερζάκοφ. Ε, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Όσο για την κατηγορία της εξαπάτησης στην καταβολή της μισθοδοσίας, το χέρι στη «φωτιά» δεν το βάζουμε για κανέναν. Όμως, στοιχηματίζουμε πως τέτοια (και χειρότερα) φαινόμενα περιλαμβάνονται στο… μενού του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ