aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τον γουστάρεις!

Δεν έκανε μπαμ ο φετινός Άρης. Δεν άστραψε ξαφνικά. Από πέρσι ανθίζει με σωστό ρυθμό. Μπήκαν οι βάσεις με την είσοδο του ξένου επενδυτή και με την έλευση του Αλεξέι Σπιλέφσκι, το γλυκό άρχισε σταδιακά να δένει.

Κατά τη σεζόν 2021-22, η ομάδα δεν ήταν σταθερή σε αδρές γραμμές. Ενθουσίαζε και μετά απογοήτευε. Έδινε λόγους για αισιοδοξία και μετά τους έπαιρνε πίσω. Μεταβατική περίοδος. Ο Λευκορώσος συνέχισε να δουλεύει, οι παίκτες το ίδιο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν πετούσε στις νίκες, ούτε έπεφτε στα τάρταρα στις ήττες. Απλώς συνέχιζε να κάνει ό,τι θεωρούσε σωστό και να αλλάζει ό,τι αποδεικνυόταν λάθος. Και στο φινάλε, ο Άρης βρέθηκε να κρατά ευρωπαϊκό διαβατήριο!

Μπήκε στις ράγες που ήταν ομολογουμένως το πιο δύσκολο, με βάση το εκτόπισμά του. Έθεσε τον πήχη πιο ψηλά, με τη φετινή σεζόν να πιστοποιεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεσαι. Μπορεί να κλείσει τον Μάιο με το στέμμα του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία του, μπορεί τελικά να αρκεστεί με τη συμμετοχή για δεύτερη συναπτή σεζόν στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Ο,τι κι αν συμβεί, ο Άρης μεγαλώνει και εξελίσσεται. Κάνει βήματα μπροστά και δημιουργεί χειροπιαστή ελπίδα για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ