aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χαμογελάστε παρακαλώ

Η ανατολή του νέου έτους πάντοτε συνοδεύεται από προσδοκίες και γεννά ελπίδες για καλύτερο αύριο. Η πανηγυρική φωταγώγηση της εισόδου στο 2023, αβίαστα μας ωθεί να ζήσουμε στο έπακρο και να «ρουφήξουμε» την κάθε στιγμή.

Ακόμα και στις μέρες μας, όπου αγωνιούμε για το μέλλον, αγχωνόμαστε και πιεζόμαστε από τα πολλά προβλήματα που ανέκυψαν το 2022 και αβίαστα μεταφέρονται στο έτος που μόλις καλωσορίσαμε.

Παρόλο που κατά γενική ομολογία η φετινή εορταστική ατμόσφαιρα δεν ήταν στον ίδιο βαθμό ανέμελη σε σχέση με προηγούμενες, το χαμόγελο που σκάσαμε με την αλλαγή του χρόνου και η ζωγραφιά αισιοδοξίας που σχηματίστηκε αυτομάτως στο πρόσωπο, συνιστούν φωτεινό φάρο. Σημείο άντλησης δύναμης για το 2023, που μπορεί να λειτουργήσει ως αντίδοτο σε ό,τι τοξικό κυκλοφορεί γύρω μας.

Οι χρονιές περνάνε, φεύγουν, χάνονται. Η μια πιο γρήγορα από την άλλη. Η κάθε χρονιά ωστόσο, έρχεται μόνο μια φορά. Ας είναι για όλους μας το 2023, το πιο ελπιδοφόρο, που θα ανατείλει προοπτική και θα οδηγήσει τον καθένα στον πιο ζηλευτό προορισμό. Γιατί, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως «τα πράγματα δεν πάνε ποτέ τόσο άσχημα όσο τα φοβόμαστε και ούτε τόσο καλά όσο τα ελπίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ