aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠιστώνονται (και) στον Λιάσο οι επιτυχίες

Πιστώνονται (και) στον Λιάσο οι επιτυχίες

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και η επιτυχία (όπως και η αποτυχία) πιστώνεται σε όλους που δουλεύουν σε μια ομάδα. Στην απόλυτα πετυχημένη έως τώρα πορεία του Άρη τεράστια συμβολή έχει ο προπονητής Λιάσος Λουκά. Ο 41χρονος τεχνικός πέρασε τη δική του φιλοσοφία και αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του.

Κάνει σωστή διαχείριση και δικαιώνεται. Η δουλειά του αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Είναι διαβασμένος και οι ποδοσφαιριστές του ακολουθούν το πλάνο του πιστά, ως καλοί στρατιώτες. Ο Κύπριος τεχνικός αναδεικνύεται μέσω της πορείας του Άρη και «χτίζει» κι αυτός το όνομα.

Στην ομάδα της Λεμεσού προσγειωμένα και ταπεινά συνεχίζουν τη δουλειά, με στόχο να μείνουν σταθερά στα ψηλά και στο τέλος θα κάνουν ταμείο. Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στα φόρτε της. Ο στόχος είναι άλλη μια νίκη, που έστω και προσωρινά θα οδηγήσει τον Άρη στην κορυφή, κλείνοντας ιδανικά τη χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ