aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κουτσοκούμνη, το μεγαλείο σου!

Φόρεσε φανέλα με την ημισέληνο και φωτογραφήθηκε με καμάρι, δέχθηκε τα πυρά από απλό κόσμο και Πολιτεία, υπήρξε τεράστια κατακραυγή για την ενέργειά του και ήρθαν τα προσφυγικά σωματεία να στηρίξουν τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Είναι πραγματικά για να απορείς πώς τα καταφέρει αυτός ο άνθρωπος και έχει τόση μεγάλη επίδραση στους παράγοντες, όχι μόνο των προσφυγικών σωματείων αλλά όλων, με κάποιες εξαιρέσεις κατά καιρούς.

«Έχουμε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εξηγήσεις που μας έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Ομόφωνα, μπορώ να πω. Οι περισσότεροι βιάστηκαν να τον καταδικάσουν, χωρίς να τον ακούσουν. Εμείς δεν είμαστε έτσι και πανηγύρια δεν δεχόμαστε από τον κάθε ψευτοπατριώτη», σχολίασε ο Αντώνης Μαυρής στο «Goal.com.cy».

Κουτσοκούμνη, το μεγαλείο σου!

Και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος της ΚΟΠ διαχρονικά στηρίζει τα προσφυγικά σωματεία. Αν δεν ήταν ο Κουτσοκούμνης, πολλά σωματεία θα ήταν κλειστά». Η Ανόρθωση, πάντως, θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της, αφού στελέχη της τόνισαν στο «Goal.com.cy» πως δεν τους εκφράζει η εν λόγω θέση (σ.σ. του Αντώνη Μαυρή), αλλά δεν θέλησαν χθες να κάνουν δήλωση για το θέμα αφού είχαν το ματς με την ΑΕΚ.

Η τελευταία φράση του προέδρου του Εθνικού Άσσιας, ότι «αν δεν ήταν ο Κουτσοκούμνης, πολλά σωματεία θα ήταν κλειστά», θα έλεγα είναι όλα τα λεφτά. Να γιατί ο Κουτσοκούμνης έχει τη στήριξη των προσφυγικών σωματείων. Γιατί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του Εθνικού Άσσιας, όταν έχουν οποιοδήποτε (οικονομικό) πρόβλημα, ο πρόεδρος της ΚΟΠ είναι δίπλα τους.

Τα συμφέροντα πάνω απ’ όλα, έτσι κ. Μαυρή; Κρίμα και πάλι κρίμα για τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι. Όπως, βεβαίως, συμβαίνει παντού σ’ αυτό τον τόπο και όχι μόνο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πρόεδρος του Εθνικού Άσσιας και οι παράγοντες των υπόλοιπων προσφυγικών σωματείων θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Να το διαχωρίσουν από τα συμφέροντα που έχουν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Κι όμως, ούτε η ημισέληνος λύγισε τους παράγοντες των προσφυγικών σωματείων. Τι κι αν εδώ και 42 χρόνια η πατρίδα μας είναι μοιρασμένη στα δυο, τι κι αν έχουν χάσει τις περιουσίες τους! Τίποτα δεν έγινε γι’ αυτούς που ο πρόεδρός τους, ο άνθρωπος που τους εκπροσωπεί, φόρεσε φανέλα με την ημισέληνο και φωτογραφήθηκε με καμάρι.

Κουτσοκούμνη, το μεγαλείο σου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ