aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΗ ευκαιρία του Κούσουλου και της Νέας Σαλαμίνας

Η ευκαιρία του Κούσουλου και της Νέας Σαλαμίνας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το όνομα του Γιάννη Κούσουλου θα απασχολήσει για άλλο ένα καλοκαίρι. Οι καλοί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές δεν χάνονται, αντιθέτως είναι συνεχώς στο προσκήνιο, ιδιαίτερα όταν είναι μετεγγραφική περίοδος.

Ο 22χρονος (τα κλείνει στις 14 Ιουνίου) ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, θεωρείται έμπειρος αφού αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από το 2013, έχοντας ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές! Ακόμη, είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής αφού αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως ανασταλτικός μέσος. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί πρόσφατα και με την Εθνική Ανδρών, δείγμα ότι κάνει συνεχή βήματα προόδου.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου με τη Νέα Σαλαμίνα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Εάν ο Κούσουλος έχει πρόθεση να κάνει τη δεδομένη στιγμή το βήμα στην καριέρα του, να μεταπηδήσει σε ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, τότε είναι λογικό να θελήσει και η ομάδα του να το εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση για Καρλάο, ρώτησαν για Κούσουλο»

Σαφώς και ο 22χρονος μεσοαμυντικός έχει την τιμή του και σε καμιά περίπτωση ο σύλλογος της Αμμοχώστου, εάν δεχθεί πρόταση, δεν θα τον βγάλει στο ξεπούλημα. Από την άλλη, όμως, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θα στερήσει από τον ποδοσφαιριστή να κάνει το βήμα στην καριέρα του.

Για τον Κούσουλο υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματός μας, κι αν δεν το έχουν επιδείξει επισήμως όπως ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, είναι κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. Εφόσον το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς τη Νέα Σαλαμίνα, που ενδέχεται να μην είναι από μια ομάδα, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αρπάξει την ευκαιρία καριέρας ο Κούσουλος και η Νέα Σαλαμίνα για να βάλει στο ταμείο της ένα σημαντικό ποσό, να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα.

Το καλοκαίρι τώρα μπήκε και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα είναι ιδιαίτερα «ζεστό» για την περίπτωση του Κούσουλου. Μένει να δούμε εάν όντως θα γίνει το βήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ