aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΎψωσε ισπανικό... μπλοκ για την πρόκριση απέναντι στη Μολδαβία!

Ύψωσε ισπανικό… μπλοκ για την πρόκριση απέναντι στη Μολδαβία!

Με φοβερό μπλοκ που δούλεψε σε όλο τον αγώνα η Εθνική Ισπανίας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον δ’ προκριματικό όμιλο που τελειώνει σήμερα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με νίκη 3-0 (25-19, 25-22, 25-23) επί της Μολδαβίας, συγκέντρωσε 12 βαθμούς με τέσσερις νίκες και δυο ήττες και αναμένει το αποτέλεσμα της Εθνικής Λετονίας απόψε με την Εθνική Κύπρου για να δει εάν θα προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Eurovolley ανδρών 2021.

Οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι σε ολόκληρο τον αγώνα και με το μπλοκ αλλά και το καλό σέρβις πήραν τη νίκη. Οι Μολδαβοί είχαν την ατυχία να μην έχουν σε καλή ημέρα τους Predius και Voloanchii κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Οι Μολδαβοί έμειναν στους 7 βαθμούς και έμειναν εκτός Eurovolley.

O διεθνής Ισπανός Miguel Angel Fornes μιλώντας στο γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης τόνισε ότι η νίκη βασίστηκε στο πολύ καλό σέρβις και το μπλοκ της Εθνικής Ισπανίας λέγοντας ότι «είχαμε την τύχη να πάρουμε πολλούς πόντους από μπλοκς. Δουλέψαμε στο σημείο αυτό είδαμε βίντεο και μας βγήκε. Ελπίζω να καταφέρουμε να προκριθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ