aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪXειροκρότημα για Βλάντο στις απονομές των μεταλλίων

Xειροκρότημα για Βλάντο στις απονομές των μεταλλίων

Με τις απονομές και στην ουσία την τελετή λήξης του τρίτου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών και του δεύτερου Γυναικών ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις 19:00 το σιρκουί του Ιουλίου. Με την ολοκλήρωση της τελετής το κοινό χειροκρότησε τον Βλάντο Κνέζεβιτς που αποχωρεί από την ενεργό δράση του Beach Volley.

Τις απονομές στους νικητές του τουρνουά Ανδρών Παναγιώτη Χρυσοστόμου – Αζίζ Λέσνικ και τους δευτεραθλητές Δημήτρη Αποστόλου – Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς έκαναν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς και το μέλος του Δ.Σ.της ΚΟΠΕ Χρίστος Μαλέκκος.

Πριν από την τελετή των Ανδρών έγινε αυτή των Γυναικών όπου απονεμήθηκε το μετάλλιο της πρώτης θέσης στις Έρικα Νίστρομ και Βαλέρια Σιακκίδου και της δεύτερης θέσης στις Έρικα Ριπνάγια και Έφη Πέτρου. Οι απονομές έγιναν επίσης από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλη Κρασιά και το μέλος του Δ.Σ. Χρίστο Μαλέκκο.

Λεζ. Στιγμιότυπο από την απονομή μεταλλίων στους Άνδρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ