Ξανά στις προπονήσεις η Εθνική Γυναικών beach volley

Η Εθνική ομάδα beach volley Γυναικών αρχίζει κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα 04 Μαϊου την προετοιμασία τους ενόψει των υποχρεώσεών της το 2020, όποτε αυτές γίνουν με αποκορύφωμα την τιτάνια προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του 2021 στο Τόκιο.

Η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για τον αθλητισμό την Πέμπτη 30 Απριλίου ξεκαθάρισε το τοπίο και «άναψε το πράσινο φως» ώστε να μπορούν όλοι οι αθλητές των αθλημάτων ανοικτών χώρων να προπονούνται εφαρμόζοντας τις συνθήκες υγιεινής.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλης Κρασιάς ο οποίος ανέφερε ότι οι προπονήσεις υπό τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ανδρέα Σαββίδη μπορεί να αρχίσει από τις 04 Μαϊου. Ο Δρ Κρασιάς ανέφερε ότι οι προπονήσεις θα γίνονται επί τη βάσει των οδηγιών της Κυβέρνησης και τους κανόνες υγιεινής. Εν ολίγοις, οι αθλήτριες δεν θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια και οι προπονήσεις θα γίνονται μάλλον σε γκρουπς.

Στις προπονήσεις θα συμμετάσχουν οι Έρικα Ζεμπύλα, Ζώγια Κωνσταντοπούλου, Daria Gusarova, Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή και η Erica Nistrom . Το δίδυμο Mαριώτα Αγγελοπούλου (Πάτρα) και Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Αθήνα) βρίσκονται στην Ελλάδα και λόγω των ειδικών καταστάσεων με τα Αεροδρόμια δεν μπορούν να βρεθούν αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τα Αεροδρόμια θα επαναλειτουργήσουν στην 3η φάση χαλάρωσης των μέτρων και συγκεκριμένα από τις 09 Ιουνίου 2020.

Όσον αφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το beach volley ενόψει του 2020, ο Δρ Κρασιάς ανέφερε ότι «θα αναμένουμε τις αποφάσεις των Διεθνών Ομοσπονδιών για να δούμε πότε θα γίνουν οι αγώνες. Παράλληλα, η Κύπρος ανέλαβε διεθνή διοργάνωση και αναμένει την εξέλιξη των πραγμάτων». Την ίδια ώρα η ΚΟΠΕ αναλόγως της έξαρσης της πανδημίας θα διοργανώσει και εγχώριες διοργανώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ