aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Βόλεϊ: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Το ζευγάρι του Τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών βγαίνει τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Γύρω στις 22:00 θα γνωρίζουμε τις δυο ομάδες που θα συνθέσουν τον Τελικό μέσα από τα ζευγάρια των επαναληπτικών ημιτελικών Ομόνοια – Green Air Παφιακός και ΑΕ Καραβά – Ε.Ν.Π. που αρχίζουν στις 20:00.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΛΟΥΛΟΣ/ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ –Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Άλλο ένα ντέρμπι το έκτο φετινό μεταξύ των δυο ομάδων και καθοριστικό αφού κρίνεται η πρόκριση στον Τελικό. Η Ομόνοια με τη νίκη της στην Πάφο την Παρασκευή με 3-1 έχει το σαφές προβάδισμα και την έδρα υπέρ της. Η θέληση για το νταμπλ στους πρωταθλητές είναι τεράστια και θα ψάξουν άλλη μια νίκη που θα είναι η 28η φετινή που θα τους στείλει στον Τελικό. Ο Green Air Παφιακός για να μην τελειώσει η σεζόν τη Δευτέρα και να διεκδικήσει το Κύπελλο πρέπει να κερδίσει στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Η πρόκριση όμως περνά μόνο μέσα από το «χρυσό» σετ. Πρώτιστα όμως πρέπει να εξασφαλίσει τη νίκη με 3-0 ή 3-1. Πολύ δύσκολο το έργο της παφιακής ομάδας, αλλά έχει την ποιότητα και το ταλέντο να τα καταφέρει.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – Ε.Ν.Π.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»μεταξύ δυο ομάδων που επιδιώκουν πολύ την πρόκριση στον Τελικό Κυπέλλου. Ισχυρό προβάδισμα λόγω του πρώτου αγώνα έχει η Ε.Ν.Π. μετά τη νίκη της με 3-0 τη Δευτέρα και πάει στη Λεμεσό για να «σφραγίσει» την πρόκριση. Η ΑΕ Καραβά από την άλλη δεν έχει να χάσει τίποτα θα τα δώσει όλα για να προκριθεί γνωρίζοντας ότι: Χρειάζεται πρώτιστα νίκη 3-0 ή 3-1, αλλά και επικράτηση στο «χρυσό» σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ