ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Σούπερ ντέρμπι στο «Ελευθερία»

Βόλεϊ: Σούπερ ντέρμπι στο «Ελευθερία»

Το μεγάλο παιχνίδι Ομόνοια – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών «Μιχάλης Κρασιάς». Ο αγώνας θα διεξαχθεί απόψε στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων που πρωταγωνιστούν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Πράσινοι και γαλάζιοι είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και θέλουν να διατηρήσουν το σερί τους. Η Ομόνοια προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης, ενώ ο Παφιακός θέλει το τρίποντο στη Λευκωσία για να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Στους άλλους αποψινούς αγώνες, η Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Γήπεδο Δερύνειας στις 20:00, ενώ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στις 20:15 θα γίνει το προσφυγικό ντέρμπι ΑΕΚ Καραβά – Νέα Σαλαμίνα. Την 5η αγωνιστική ρεπό έχει η Ανόρθωση.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ