aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Πρόκριση στο πι και φι η Ομόνοια

Βόλεϊ: Πρόκριση στο πι και φι η Ομόνοια

Η Ομόνοια από το Σάββατο 05 Μαρτίου 2022 είναι η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στην επόμενη φάση των πλέϊ-οφς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» της ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ σε 62’. Η ομάδα του Σ. Σάββα αναμένει στην ημιτελική φάση το νικητή ζευγαριού Ανόρθωσις – Αναγέννηση Δερύνειας (2-1 νίκες η Ομόνοια). Αντίθετα η ΑΕ Καραβά θα αναμετρηθεί με τον ηττημένο του ζευγαριού .

Στα του αγώνα η Ομόνοια έπαιξε με περίσσια σοβαρότητα και «καθάρισε» τα σετ με 25-18, 25-12, 25-18. Οι αδελφοί Πετρακκίδη αγωνίστηκαν στη βασική εξάδα ενώ πήραν χρόνο και οι Μιχάλης Λοϊζου και Νίκος Φαούτας. Η ΑΕ Καραβά ήταν ανταγωνιστική και μόνο στο δεύτερο σετ έχασε μάλλον εύκολα.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ: Ramma, Παναγιωτίδης, Sakeev, Αl. Herrera, Kαρακατσάνης, Σοφοκλέους – Λίμπερο: Βαρνάβα, Αχιλλέως – Αλλαγές: Χαρμανής, Ιωάννου, Χατζηδαμιανού.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ.ΣΑΒΒΑ): Lescov, Αχ. Πετρακκίδης, Σ. Πετρακκίδης, Ελευθερίου, Soouza, Προδρόμου – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές: Leontyev, Φαούτας, Λοϊζου.
Διαιτητές: Μ. Αντώρκας – I. Μιτσής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ