aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Ομόνοια και Παφιακός θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά

Βόλεϊ: Ομόνοια και Παφιακός θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά

Δεύτερη πράξη των πλέι οφ του 53ου πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών. Στο «Σπύρος Κυπριανού», η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Ομόνοια (20:15), με τους πράσινους να προηγούνται 3-0 στις νίκες και χρειάζονται άλλη μία για να περάσουν στους τελικούς. Οι ερυθρόλευκοι, θέλουν να μειώσουν σε 1-2 και να μεταφέρουν εκ νέου τη σειρά στο «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Στο «Θεμιστόκλειο» διεξάγεται το ντέρμπι Ανόρθωση – Kuutio Homes Παφιακός που θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet3 (20:00). Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τη νίκη και τη μείωση του σκορ σε 1-2 ενώ οι φιλοξενούμενοι, πάνε στη Λεμεσό για την πρόκριση στους τελικούς.

ΑΠΟΕΛ και Αναγέννηση Δερύνειας συγκροτούν το ζευγάρι της 3ης αγωνιστικής για τις θέσεις 5-7 (20:00). Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνιζόμενοι στο «Λευκόθεο» θέλουν το τρίποντο για να διεκδικήσουν όσες ελπίδες διατηρούν για την αποφυγή της 7ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ