aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: «Μάχες» στην ελ. Αμμόχωστο στις θέσεις 1-5

Βόλεϊ: «Μάχες» στην ελ. Αμμόχωστο στις θέσεις 1-5

Πρεμιέρα στη Β Φάση

Στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 1ης αγωνιστικής στον Όμιλο Τίτλου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών που αρχίζει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021.

Για τη 19η αγωνιστική συνολικά, η Αναγέννηση Δερύνειας υποδέχεται τον Green Air Παφιακό στην Κλειστή Αίθουσα Δερύνειας.

Στην Κλειστή Αίθουσα Παραλιμνίου η Ε.Ν.Π. υποδέχεται την Ανόρθωση. Οι δυο αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών αρχίζουν στις 20:00.

Ρεπό στον Όμιλο έχει η Ομόνοια.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Με πείσμα θα διεκδικήσουν τη νίκη οι δυο ομάδες. Ο αγώνας προβλέπεται ανοικτός με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Η Αναγέννηση θέλει να κερδίσει πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη επί της παφιακής ομάδας ώστε να μειώσει στο -2 τη διαφορά από την 3η θέση.

Καθοριστικό ίσως για την πορεία του με στόχο τον τίτλο αποτελεί για τον Green Air Παφιακό ο αγώνας στη Δερύνεια, αφού εάν χάσει το όνειρο του τίτλου μάλλον τελειώνει.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

«Δοκιμασία» αποτελεί για την Ανόρθωση ο αγώνας στο Παραλίμνι με την Ε.Ν.Π. Οι δυο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη και το παιχνίδι θα προσφέρει συγκινήσεις.

Η Ε.Ν.Π. στα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας με ΑΠΟΕΛ και Αναγέννηση Δερύνειας έχασε με πανομοιότυπο τρόπο αφού κέρδιζε 2-0. Κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία» θέλει να αποδείξει ότι μπήκε στην πεντάδα με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Η Ανόρθωσις τέσσερις μέρες πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με την Ομόνοια πάει στο Παραλίμνι με στόχο τους τρεις βαθμούς ώστε να μειώσει στους πέντε τη διαφορά από την Ομόνοια. Τυχόν απώλειες θα αποτελέσει πισωγύρισμα στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου.

Η βαθμολογία (ΘΕΣΕΙΣ 1-5)

Ομόνοια (16) 16-00 48-09 45
Ανόρθωσις (16) 13-03 40-17 37
Green Air Παφιακός (16) 11-05 38-20 35
Αναγέννηση Δερ. (16) 10-06 34-25 30
Ε.Ν.Π. (16) 08-08 34-37 23

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ