aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Κυνήγι βαθμών παντού την 14η αγωνιστική

Βόλεϊ: Κυνήγι βαθμών παντού την 14η αγωνιστική

Σε κρίσιμη καμπή μπαίνει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική με τέσσερα ενδιαφέροντα παιχνίδια και με όλες τις ομάδες να ψάχνουν βαθμούς. Η πρωτοπόρος Ομόνοια πάει στο «Παλαί» της Λεμεσού για να αντιμετωπίσει στην προσωρινή της έδρα την ΑΕ Καραβά.

Ο Green Air Παφιακός έχει δύσκολη έξοδο στη Λευκωσία απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον προκαλεί ο αγώνας Αναγέννησης Δ. – N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα στη Δερύνεια. Συγκινήσεις μπορεί να προσφέρει και το ντέρμπι των Κοκκινοχωριών Ε.Ν.Π. – Ολυμπιάς Φρενάρους στο «παλατάκι» του Παραλιμνίου.

Οι αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών αρχίζουν στις 20:00.

*Στην 14η αγωνιστική θα έχει ρεπό η Ανόρθωσις

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»:ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Ομόνοια ταξιδεύει στη Λεμεσό έχοντας την ετικέτα του φαβορί. Οι «πράσινοι» που είναι οι μόνοι αήττητοι στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή και δεν θέλουν να αφήσουν βαθμούς στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ». Η ΑΕ Καραβά μπορεί να είναι στην 9η θέση αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Η προσφυγική ομάδα με τον Κολομβιανό Adonis Herrera στο ρόστερ θα κάνει την τελική προσπάθεια για να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση και κάθε αγώνα τον παλεύει.

Ο κόουτς της Ομόνοιας Σάββας Σάββα έχει πληθώρα επιλογών και εάν του βγει το παιχνίδι θα κάνει ροτέϊσιον.

Στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής η Ομόνοια επικράτησε στις 06 Νοεμβρίου 2020 με 3-0 σετ στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Το ντέρμπι στη Λευκωσία ενδιαφέρει άμεσα και τις δυο ομάδες. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να «ξεκολλήσει» από την 7η θέση και να πλασαριστεί πιο ψηλά. Ο Green Air Παφιακός δεν σκέφτεται σε καμιά περίπτωση να απομακρυνθεί από την 1η θέση.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» φέτος δεν πήραν μια μεγάλη νίκη παρά το πλούσιο ταλέντο που έχουν στο ρόστερ τους και θέλουν να το πράξουν απέναντι στους Παφίτες. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Σκορδής θα αγωνιστεί ξανά απέναντι στην ομάδα που αναδείχθηκε.

Ο Green Air Παφιακός γνωρίζει τις δυσκολίες της εξόδου στη Λευκωσία, αλλά τα τελευταία χρόνια πήρε… τον «αέρα» του ΑΠΟΕΛ και θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στις 06 Νοεμβρίου 2020 με τον Green Air Παφιακό να επιβάλλεται με 3-1 στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – N. Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες που ψάχνουν τους βαθμούς αφού θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα με τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Η Αναγέννηση Δερύνειας εκμεταλλεύεται σχεδόν πάντα την έδρα της και αυτό θα θελήσει απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που την «καταδιώκουν».

Ο αγώνας για τη N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα που παρουσιάζεται πολύ ανεβασμένη το β’ γύρο αποτελεί ευκαιρία. Εάν η ομάδα του Κυριάκου Αδάμου περάσει από τη Δερύνεια βάζει «πλώρη» ακόμα και για την 4η θέση.

Σε αγώνα για την 5η αγωνιστική η Αναγέννηση Δερ. πήρε σπουδαία νίκη στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» με 1-3 σετ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ

«Βυσσινί» και «μαυροκόκκινοι» μπορούν να έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά (16 πόντους η Ε.Ν.Π. και 07 η Ολυμπιάς Φρενάρους), αλλά ο αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η Ε.Ν.Π. είναι εξαιρετική ομάδα και στην έδρα της μπορεί να κάνει νίκες οπουδήποτε. Σαφώς, μέσα στο «παλατάκι» του Παραλιμνίου και μάλιστα σε ένα τοπικό ντέρμπι θέλει να επιβληθεί.

Η Ολυμπιάς Φρενάρους τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα και αυτό θα πράξει και στο Παραλίμνι. Στόχος για τους παίκτες του Παύλου Κωνσταντίνου το βαθμολογικό κέρδος που ίσως τους ανεβάσουν βαθμολογικά.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Αίθουσα της Δερύνειας την 5η αγωνιστική με την Ένωση να κερδίζει 2-3.

Με το πέρας της 13ης αγωνιστικής η βαθμολογια διαμορφώθηκε ως εξής:

Oμόνοια (11) 11-00 33-08 30
Ανόρθωσις (12) 10-02 31-12 29
Green Air Παφιακός (12) 09-03 31-14 29
Αναγέννηση Δερ. (11) 06-05 22-19 19
Ε.Ν.Π. (12) 06-06 24-28 16
Papas Group Ν.Σαλαμίνα (12) 06-06 25-27 15
ΑΠΟΕΛ (11) 02-09 15-29 07
Ολυμπιάς Φρ. (11) 02-09 13-31 07
ΑΕ Καραβά (12) 00-12 10-36 04

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ