aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Καλή χρονιά με σούπερ ντέρμπι

Βόλεϊ: Καλή χρονιά με σούπερ ντέρμπι

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι επαναρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών. Απόψε στις 20:00 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλους – Ελεύθερία» θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής Ομόνοια – Green Air Παφιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την CablenetSports 3 ΗD. Οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για το τρίποντο για να αποκτήσουν βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα. Η Ομόνοια είναι στην κορυφή με 28 βαθμούς και το αήττητο των 10 νικών σε 10 αγώνες. Από την άλλη, ο Green Air Παφιακός γνωρίζει ότι η 1η θέση στην κανονική περίοδο περνά από τη Λευκωσία και θέλει απαραίτητα το τρίποντο. Η ομάδα της Πάφου είναι στη 2η θέση με 26 βαθμούς με 10 νίκες και 1 ήττα. Στον α’ γύρο η Ομόνοια είχε νικήσει με 3-0 σετ στην Πάφο.

Οι άλλοι τρεις αγώνες της 12ης αγωνιστικής: Αναγέννηση Δερ. – ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση – Παραλίμνι και Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Καραβά αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ