aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: «Καυτά» ζευγάρια στους «8»

Βόλεϊ: «Καυτά» ζευγάρια στους «8»

εγάλα ντέρμπι σε 4 γήπεδα Με μεγάλα ντέρμπι αρχίζει την Παρασκευή 02 Απριλίου 2021 στις 20:00 όλοι οι αγώνες, η προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.

Οι τέσσερις αγώνες της οκτάδας μπορούν να προσφέρουν θέαμα και ίσως να κριθούν στις λεπτομέρειες στους επαναληπτικούς της 5ης Απριλίου 2021.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Σαφώς ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Ανορθώσεως –Ομόνοιας που θα διεξαχθεί στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ». Η πρόκριση θα κριθεί τη Δευτέρα στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», όμως η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει προβάδισμα. Η Ανόρθωσις που έμεινε «ζωντανή» στο θεσμό αποκλείοντας στον έξτρα γύρο το ΑΠΟΕΛ στοχεύει το Κύπελλο. Η Ομόνοια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει το νταμπλ άρα πάει στη Λεμεσό για να πάρει σκορ πρόκρισης.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ

«Ερυθρόλευκοι» και «γαλάζιοι» δεν πέτυχαν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα, γι’αυτό θέλουν διακαώς να περάσουν στους «4» του Κυπέλλου. N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα και Green Air Παφιακός δίνουν ωραία παιχνίδια και αυτό θα γίνει την Παρασκευή. Η πρόκριση όμως σε κάθε περίπτωση θα κριθεί στην Πάφο τη Δευτέρα.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. – ΑΝΑΓΕΝΝΝΗΣΗ

Κλασσικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν ικανότητες και τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια τόσο στην ρέγκιουλαρ σίζον όσο και στον Όμιλο 1-5 είχαν σασπένς. Τόσο στο Παραλίμνι, όσο και στη Δερύνεια όλα είναι πιθανά. Την Παρασκευή «βυσσινί» και «πράσινοι» θα ψάξουν τη νίκη τόσο για το γόητρο όσο και για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

ΑΙΘΟΥΣΑ «ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Οι δυο ομάδες έχουν πολλά κίνητρα διάκρισης. Η κλήρωση τους «χαμογέλασε» αφού απέφυγαν τα «μεγαθήρια» και στους μεταξύ τους αγώνες στους προημιτελικούς έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Όλα θα κριθούν τη Δευτέρα στη Λεμεσό, όμως οι δυο ομάδες που υποβιβάστηκαν θέλουν να πάρουν το «πάνω χέρι» από την Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ