aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: H Oμόνοια για νταμπλ – Η Νέα Σαλαμίνα για το Κύπελλο

Βόλεϊ: H Oμόνοια για νταμπλ – Η Νέα Σαλαμίνα για το Κύπελλο

Μεγάλο ενδιαφέρον στο ζευγάρι του Τελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών

Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα συνθέτουν το ζευγάρι του Τελικού στο φάϊναλ – φορ του 45ου Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο «ΚΙΤΙΟΝ». Ο Τελικός θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από την Cablenet Sports 1 και θα είναι διαθέσιμος στις πλατφόρμες Cytavision και Primetel.

Η πρωταθλήτρια Ομόνοια μετά τη φοβερή ανατροπή στον Ημιτελικό της Πέμπτης με την Ανόρθωση όταν γύρισε από το 0-2 σε 3-2 διεκδικεί το νταμπλ, αλλά και το 8ο τρόπαιο Κυπέλλου.

Η Νέα Σαλαμίνα προκρίθηκε με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ 3-0 θα διεκδικήσει στον Τελικό το 9ο της Κύπελλο. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά σε Τελικό τη σεζόν 2015-2016 πάλι στο «ΚΙΤΙΟΝ» με την Ομόνοια να κερδίζει με 3-2 σετ.

Με βάση την αστυνομική σύσκεψη οι είσοδοι του Αθλητικό Κέντρου θα ανοίξουν στις 19:00. Οι οπαδοί της Ομόνοιας θα καταλάβουν την κερκίδα των επισήμων και της Νέας Σαλαμίνας την απέναντι κερκίδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση επίδειξη safepass.

• Θα λειτουργήσουν δύο ταμεία (στο κάθε ένα θα αναγράφεται η ομάδα) για τα εισιτήρια (300 για κάθε ομάδα και θα είναι αριθμημένα) των αγώνων με περιορισμένο αριθμό λόγω προπώλησης.

• Στις εισόδους του σταδίου θα διεξάγεται αυστηρός προέλεγχος (εισιτήριο, κάρτα φιλάθλου και safe pass) στην παρουσία της αστυνομίας.

• Απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων, επικίνδυνων αντικειμένων και μπουκαλιών, επίσης θα ελεγχθούν τα πανό και οι σημαίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ