aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Το τρόπαιο του κυπέλλου αναζητά κάτοχο

Βόλεϊ γυναικών: Το τρόπαιο του κυπέλλου αναζητά κάτοχο

Ολυμπιάδα και Απόλλων διεκδικούν απόψε τον τίτλο του κυπελλούχου Βόλεϊ Γυναικών.

Η ώρα για τον 47ο Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών «Μιχάλης Κρασιάς» έφτασε. Ολυμπιάδα Νεάπολης και Απόλλων διεκδικούν απόψε το τρόπαιο του κυπελλούχου σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 20:00 στο Γήπεδο «Αφροδίτη» στην Πάφο και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 ΗD.

Η πρωταθλήτρια Ολυμπιάδα στοχεύει στο νταμπλ και το δεύτερο σερί κύπελλο. Χθες βράδυ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Πάφο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Μουντρίσκαγια, Σ. Μανίταρου, Χουντίμα, Ένεκινγκ, Ντροτζ, B. Ριαλά, Ι. Λεωνίδου, Νογκουέρας, Π, Νικολάου, E. Ζεμπύλα και Μ. Κωνσταντίνου.

Ο Απόλλων διεκδικεί στην Πάφο το 6ο κύπελλο της ιστορίας του. Η ομάδα της Λεμεσού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες βράδυ στο Απόλλων Αρένα, αφού η προπόνηση στο γήπεδο διεξαγωγής του τελικού έγινε την Κυριακή. Στην αποστολή θα βρεθούν οι Κιριτσένκο, Κ. Λάμπρου, Ν. Παπαστυλιανού, Θ. Χριστοφόρου, Σ. Μ. Γεωργίου, Ντα Σίλβα, Π. Φώτη, A. Iορδάνους, Τσαταρασβίλι, Z. Kωνσταντοπούλου, Μιλάνοβα.

Oι δυο φιναλίστ θα διαθέσουν από 250 εισιτήρια, με τους οπαδούς της Ολυμπιάδας να φιλοξενούνται στην κεντρική κερκίδα και του Απόλλωνα στην απέναντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ