aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Στο φάιναλ φορ χωρίς έντονα καρδιοχτύπια

Βόλεϊ Γυναικών: Στο φάιναλ φορ χωρίς έντονα καρδιοχτύπια

Οι βάσεις είχαν μπει από τους πρώτους αγώνες κι έτσι δεν προέκυψαν καρδιοχτύπια για τα εισιτήρια που οδηγούν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών. Η Ολυμπιάδα Νεάπολης, ο Απόλλων, η ΑΕΛ και η Λεμεσός Βόλεϊ, σφράγισαν την πρόκριση στην τετράδα και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το διήμερο 27 – 28 Απριλίου.

Το μεγάλο ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στο προσφυγικό ντέρμπι Ανόρθωση – Ολυμπιάδα στο «Σωτήρειο», αφού στον πρώτο προημιτελικό η Ολυμπιάδα είχε νικήσει 3-1 σετ. Απόψε όμως, η Ολυμπιάδα Νεάπολης ήταν σαρωτική απέναντι στην «Κυρία» και προκρίθηκε με άνεση και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα από τους φίλους της. Μόνο στο πρώτο σετ πρόβαλαν μικρή αντίσταση οι παίκτριες της Ανόρθωσης (18-25), ενώ στη συνέχεια κατέρρευσαν μπροστά στην ανωτερότητα των παικτριών του Γιάννη Νικολάκη (11-25, 13-25) και το ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά.

Οι πρωταθλήτριες του Απόλλωνα τέλειωσαν με άνεση τη δουλειά που άρχισαν στο Γέρι και νίκησαν εκ νέου τον Δικέφαλο με 3-0 (25-18, 26-16, 25-10). Η «βασίλισσα» του Κυπέλλου ΑΕΛ είχε το προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Λεμεσός βόλεϊ και το διατήρησε με νέα νίκη με 3-0 (25-11, 25-12, 25-14).

Τέλος η Νέα Σαλαμίνα θα βρεθεί στην τετράδα του κυπέλλου, αφού είχε εύκολο έργο απέναντι στην αποδυναμωμένη ΑΕΚ Λάρνακας που στη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία. Η ομάδα της Αμμοχώστου νίκησε και στο «Κιτιον» με 3-0 (25-19, 25-20, 25-11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ